Обзор киевских матюрок
-
- Мальчик
- Отъюзано тел: 2
Сходив я на днях до Лізи с Подолу. Був в неї років 4 тому і сподобалася зустріч. Про теперішню зустріч не можу такого сказати. Шифрування. То так не роби. То чого довго не можеш кончити.... тикаєш в мене і натираєш. Одним словом я розчарований в ній(.. Тепер і цей контакт для мене відпав.. + ціна тепер не відповідає її послугам.
-
- Сэр
- Отъюзано тел: 13
Ціна?dima_slon писал(а): ↑03 апр 2024, 17:37Сходив я на днях до Лізи с Подолу. Був в неї років 4 тому і сподобалася зустріч. Про теперішню зустріч не можу такого сказати. Шифрування. То так не роби. То чого довго не можеш кончити.... тикаєш в мене і натираєш. Одним словом я розчарований в ній(.. Тепер і цей контакт для мене відпав.. + ціна тепер не відповідає її послугам.
А щодо відношення - то вже старість. Тупо старість.
-
- Мальчик
1500 грн за класикуcasper_007 писал(а): ↑03 апр 2024, 18:41Ціна?dima_slon писал(а): ↑03 апр 2024, 17:37Сходив я на днях до Лізи с Подолу. Був в неї років 4 тому і сподобалася зустріч. Про теперішню зустріч не можу такого сказати. Шифрування. То так не роби. То чого довго не можеш кончити.... тикаєш в мене і натираєш. Одним словом я розчарований в ній(.. Тепер і цей контакт для мене відпав.. + ціна тепер не відповідає її послугам.
А щодо відношення - то вже старість. Тупо старість.
-
- Мальчик
- Отъюзано тел: 5
Подтверждаю слова автора. Ещё 3 года назад она уже шифровалась и постоянно "торопила" тебя, если ты её долго имеешь. Отношение так себе, тупо конвейер. За временем СЛЕДИТ.dima_slon писал(а): ↑03 апр 2024, 17:37Сходив я на днях до Лізи с Подолу. Був в неї років 4 тому і сподобалася зустріч. Про теперішню зустріч не можу такого сказати. Шифрування. То так не роби. То чого довго не можеш кончити.... тикаєш в мене і натираєш. Одним словом я розчарований в ній(.. Тепер і цей контакт для мене відпав.. + ціна тепер не відповідає її послугам.
-
- Мужчина
- Отъюзано тел: 1
Номер знову почав в інеті світитись по різним сайтам. Але фото фігури зовсім не такі як були у Галини. Мабуть комусь номер віддалаGrazhdaniN писал(а): ↑01 июн 2023, 09:48Всем доброго времени суток, никто не в курсе Тётя Галя сейчас работает или нет, а то не могу дозвониться? Или может номер сменила?
-
Dick
- Root Admin
- Награды: 5
- Контактная информация:
И в закрытой есть тема про нее c фото. И в паблике без фото.
Хочешь быстро попасть в закрытую ветку и не ждать нашего "менялу", переходи по
ссылке и делай мгновенный обмен Приват24 на BTC, ETH, WMZ. Кошельки для оплаты
ссылке и делай мгновенный обмен Приват24 на BTC, ETH, WMZ. Кошельки для оплаты
-
- Мальчик
- Отъюзано тел: 0
Анюта что-ли? ооо, это известный персонаж. худая, с твердым силиконом. из плюсов - с огоньком дает во все дыры, из минусов - лет ей уже должно быть прилично. в 2018 уже возраст отчетливо был виден на лице. но тело ухоженное, в форме себя держит.
-
- Мальчик
- Отъюзано тел: 0
спасибо, хочу всё-таки ей засадить. Согласен, но фото видно, что уже наверно под 50 если не 50+
-
- Мальчик
Всім привіт. Порадьте жінку на подобі Лізи чи Насті Подол. Ліза минулого разу розчарувала а Настя своїм переодіванієм вже набридла, хочеться вже щось нове а найти щось не можу...