Скрытый текст
Для просмотра скрытого текста необходимо быть авторизованным пользователем.
Саме так. А є контакти Наталії?casper_007 писал(а): ↑11 мар 2024, 10:13
Теж придивлявся до неї, але ота претенциозність і зверхність читається одразу, коли ті сторіз дивишся. І при кожній нагоді клянчить гроші в тих же сторіз. Фу!Тому так і не відвідав. Хоча тіло апетитне. Але -спочатку нехай зійде на землю і зніме корону. А потім вже все інше. Нехай бере приклад зі своєї подруги Наталії. Вона там теж є в сторіз. Там нормальне відношення .
В неї якесь інше східне ім'я. Видно на посиланні до карти Моно, яку вона в сторіз пхає. Занадто велика честь для неї -султаною називатись. Шмонька вона, не більше.А щодо Наташи, то: с кєм повєдєшься от того і наберешься, як ми знаємо. От Наталія і набралася хуйні від цієї пизди. Ще є думка, що вони -лєзбухи...🤔 Що скажете?
Так а шо тут казати, ну Натаха да, бі (незважаючи на двох дітей).casper_007 писал(а): ↑20 мар 2024, 22:42В неї якесь інше східне ім'я. Видно на посиланні до карти Моно, яку вона в сторіз пхає. Занадто велика честь для неї -султаною називатись. Шмонька вона, не більше.А щодо Наташи, то: с кєм повєдєшься от того і наберешься, як ми знаємо. От Наталія і набралася хуйні від цієї пизди. Ще є думка, що вони -лєзбухи...Що скажете?
Щодо Султани - зрозуміло. А про яку Натаху йде мова? Можна номер телефону в студію?schi писал(а): ↑21 мар 2024, 09:09Так а шо тут казати, ну Натаха да, бі (незважаючи на двох дітей).casper_007 писал(а): ↑20 мар 2024, 22:42В неї якесь інше східне ім'я. Видно на посиланні до карти Моно, яку вона в сторіз пхає. Занадто велика честь для неї -султаною називатись. Шмонька вона, не більше.А щодо Наташи, то: с кєм повєдєшься от того і наберешься, як ми знаємо. От Наталія і набралася хуйні від цієї пизди. Ще є думка, що вони -лєзбухи...Що скажете?
Вона ж в тому році робила окрім боді і лінгам - йони жіночі масажи також, надрачувала жінкам.
+ коли я її трахав 100 разів вона доставала свої фалоси зі шкафу, вібратори і я ще дотрахував їми коли відновлювався в перервах.
Хай собі трахаються дівки, яка різниця, я переключився на нових та і все, що, мало йобнутих в цій справі? ) за всіма не встежити.
Ну хлопці, шо ж ви не читаєте цитовані меседжі, 1 клік по цитаті на попередню сторінку і там є телега.Barabashka писал(а): ↑21 мар 2024, 14:36Щодо Султани - зрозуміло. А про яку Натаху йде мова? Можна номер телефону в студію?
Сегодня был у Тани.
Лично мне, как-то стрёмно делать куни массажисткам... А ты как предохраняешся после сделанного куни? Чем-то рот прополаскиваешь потом? Есть же какая-то вероятность что-то подхватить через женские выделения.