Лечиться походу надо тебе! Не обоснованая агрессия, угрозы незнакомым людям! Социапатия на лицоDomchanin писал(а): ↑07 ноя 2023, 08:02і з приводу "сто разів там був" - ти або лікуйся, бо зловживання мастурбацією в твоєму не-підлітковому віці це хвороба, або нехай адміни заблокують тебе к хуям собачим бо є висока вірогідність що ти маєш якесь відношення до цього гадюшніка, яким став колись пристойний салон... якщо є час по сто разів відвідати дрочільні - чєркані мені свої координати, я дам знати воєнкому де ще є активні бійці, поїдеш в окопи мріяти про рай і бабів за ... нехай 30)))13KARAT писал(а): ↑06 ноя 2023, 16:45Либо пиздеж, либо тебе очень очень не повезло! Сто раз там был! И вода, и свет были, и никогда не видел других комрадов! Да есть девочки за 30, но это не все там такие!Domchanin писал(а): ↑06 ноя 2023, 09:20Бомжатня. Немає води гарячої і світла. Адміністрація навіть цим пишається... Баби всі за 30 років. Завели мене в кімнату де вже обслуговували камрада, який був в чому мати народила. Ціни гилять зі стелі - прайс на сайті для дебілів. Одним словом - рай вже не торт (((
Может тебе самому надо почаще ходить в гости к девочкам? То агрессивный какой то)))