Ты бы ее в отдельную тему вынес. Тут вроде как массажистки.
помогите найти массажистку
-
- Сэр
- Отъюзано тел: 13
Привет. Добавляю пару новых тел, еще не засветившихся здесь (я не встречал, как минимум):
-
- Сэр
-
- Сэр
Стосовно цієї - тут було вже обговорення на цій гілці. Шукай по форуму за словом "тантра" та його варіації - але у режимі браузера "для ПК" а не мобільна версія.
-
- Мужчина
- Отъюзано тел: 0
Про Вікторію читав. Я питав про Любаву. Сьогодні відвідав на Лук'янівці. Як на мене то нічого видатного. Тантричні фішки:глибоке дихання, скажи що ти хочеш, що тобі говорить твоє тіло і т. д. Я не досяг того рівня щоб говорити зі своїм тіломcasper_007 писал(а): ↑06 дек 2023, 22:45Стосовно цієї - тут було вже обговорення на цій гілці. Шукай по форуму за словом "тантра" та його варіації - але у режимі браузера "для ПК" а не мобільна версія.

-
- Мужчина
- Отъюзано тел: 0
Речь идёт про эту Она единственная Любава.Hodok57 писал(а): ↑06 дек 2023, 23:27Про Вікторію читав. Я питав про Любаву. Сьогодні відвідав на Лук'янівці. Як на мене то нічого видатного. Тантричні фішки:глибоке дихання, скажи що ти хочеш, що тобі говорить твоє тіло і т. д. Я не досяг того рівня щоб говорити зі своїм тіломcasper_007 писал(а): ↑06 дек 2023, 22:45Стосовно цієї - тут було вже обговорення на цій гілці. Шукай по форуму за словом "тантра" та його варіації - але у режимі браузера "для ПК" а не мобільна версія.![]()
. Не вказував номер бо не знаю як його сховати під "скрытый текст"
А то, Виктория. Она так и говорит "Виктория". То совсем другой человек.
-
- Сэр
Приховати текст можна якщо при створенні повідомлення під копками вибору шрифту знайти піктограму замкуHodok57 писал(а): ↑06 дек 2023, 23:27Про Вікторію читав. Я питав про Любаву. Сьогодні відвідав на Лук'янівці. Як на мене то нічого видатного. Тантричні фішки:глибоке дихання, скажи що ти хочеш, що тобі говорить твоє тіло і т. д. Я не досяг того рівня щоб говорити зі своїм тіломcasper_007 писал(а): ↑06 дек 2023, 22:45Стосовно цієї - тут було вже обговорення на цій гілці. Шукай по форуму за словом "тантра" та його варіації - але у режимі браузера "для ПК" а не мобільна версія.![]()
И в правилах форума написано, с иллюстрацией, пункт 13. (с) Dick.
-
- Сеньор
- Отъюзано тел: 1
Да, Вика свалила и появляется то в Прибалтике, то в Польше. А Любе, которая называет себя Любавой, сдает свою студию на Шулявке.television писал(а): ↑07 дек 2023, 00:25Речь идёт про эту Она единственная Любава.Hodok57 писал(а): ↑06 дек 2023, 23:27Про Вікторію читав. Я питав про Любаву. Сьогодні відвідав на Лук'янівці. Як на мене то нічого видатного. Тантричні фішки:глибоке дихання, скажи що ти хочеш, що тобі говорить твоє тіло і т. д. Я не досяг того рівня щоб говорити зі своїм тілом![]()
-
- Сэр
Неудивительно, что произошла путаница. Кроме того: они внешне похожи ю, по типажу. Кроме этого - Любава светит на фото -сертификатом полученным в студии Виктории. Сложно было не спутатьDaSilva писал(а): ↑07 дек 2023, 18:02Да, Вика свалила и появляется то в Прибалтике, то в Польше. А Любе, которая называет себя Любавой, сдает свою студию на Шулявке.television писал(а): ↑07 дек 2023, 00:25Речь идёт про эту Она единственная Любава.Hodok57 писал(а): ↑06 дек 2023, 23:27Про Вікторію читав. Я питав про Любаву. Сьогодні відвідав на Лук'янівці. Як на мене то нічого видатного. Тантричні фішки:глибоке дихання, скажи що ти хочеш, що тобі говорить твоє тіло і т. д. Я не досяг того рівня щоб говорити зі своїм тілом![]()