Був в кінці 24-го року по справам в Рівному, тому шукав і відповідні послуги. З цим тут досить напряжно, але є. Масаж на олх пропонують виключно класичний, про додаткові послуги не хочуть і говорити. Вирішив сходити хоча б на просто масаж, для профілактики захворювань рухомого апарату. Відвідав кількох масажисток з різним успіхом, і лише у Віри
До речі масаж у неї професійний, може робити дуже сильно якщо попросити, класно розімняла, тут все на 5. Після закінчення сеансу я знову повернувся до теми що мій пісюн теж хоче масажу і готовий доплатити. Віра якби нехотя погодилася, сказала щось типу ну ладно вже, давай +800 і знімай труси) як на мене то це дорогувато, але торгуватися я не став. Лінгам вона робила теж досить сильно, місцями було навіть трохи боляче від дрочки, але теж професійно, знає в цьому толк. При цьому дивилася в очі і питала чи мені добре. Кінчив не швидко але бурно, трішки навіть обляпавши їй одяг)
Рекомендую на класичний масаж, про лінгама домовитись можна на місці але складно
таки отримав масаж лінгама. Піариться Віра на олх, по номеру є телеграм з фотками в профілі. Якщо коротко, то дівчині близько 30, струнка і привітна. Приймає в номері готелю Мир в центрі міста. Там є стіл, душ з гарячою водою і всі умови для роботи. По телеграму домовлявся суто про класичний масаж. Але після того як розговорився , вже коли лежав в неї на столі, почав обережно питати чи є додаткові послуги. Вона сказала що ні, мол всім вам мужикам тільки одного й треба) я лежав і зітхав, жаліючись їй що не одружений, немає часу на особисте життя і так скучив за жіночою ласкою, хоча б і рукою(( Класичний масаж Рівне
-
Dick
- Root Admin
- Награды: 5
- Контактная информация:
- Отъюзано тел: 2
Бля, василий, прочитай правила app.php/rules, а то про лс и предупреждения ты вижу не слышал.
Хочешь быстро попасть в закрытую ветку и не ждать нашего "менялу", переходи по
ссылке и делай мгновенный обмен Приват24 на BTC, ETH, WMZ. Кошельки для оплаты
ссылке и делай мгновенный обмен Приват24 на BTC, ETH, WMZ. Кошельки для оплаты