Був у цієї дівчинки пару років тому, не знаю, чи актуально писати відгук. Списувався в тг, без затягнутого очікування. Хата на четвірку, але чиста, сама дівчина товстенька, але сімпотна. Фігура на мій смак класна, велика попа. Груди кльові, офігезно пригають в процесі. Люблю таке. В спілкуванні ненапряжна. Якщо подобаються молоді у тілі - міг би рекомендовати, але зауважу знов - був пару років тому.
Контакты на проверку ( Киев )
Последний раз редактировалось vuyko 20 янв 2026, 17:43, всего редактировалось 1 раз.
-
ekvarion
- Мальчик

- Отъюзано тел: 1
Найдено вот такое тело на хуексике !!! Кто что скажет ?
Лера Взрослая,развратная , умею и любою многое, только адекватних мужчин от 25 лет приглашу в гости, есть ночь, фото, видео с архива, так же делаю на заказ. Вирт, переписка тоже присутствует.
Цена вопроса :
₴5000 /час
₴8000 / 2 часа
₴20000 / ночь
Лера Взрослая,развратная , умею и любою многое, только адекватних мужчин от 25 лет приглашу в гости, есть ночь, фото, видео с архива, так же делаю на заказ. Вирт, переписка тоже присутствует.
Цена вопроса :
₴5000 /час
₴8000 / 2 часа
₴20000 / ночь
-
casper_007
- Эксперт по шаболдам

- Отъюзано тел: 13
...он же Гога, он же - Петя
мегі колись преставилася Вікторією )) це було ще до того, як вона спаскудила себе пластикою. Були звичайні цицьки і людське, обличчя, старіючої жінки. Потім вона зробила з себе отакого дікобраза, як на фото. Я відвідував її давно- 2018 чи 2019 рік. То ж можливо мій відгук не є настільки актуальним. По процесу - ок. Може і масаж, і з пісюном професійно поводиться. Але що логічно - в таких професіоналок трохи конвейерний підхід - втикала в телевізор або телефон періодично, коли я бувв з нею. Я вважаю йе неприпустимим і елементарною неповагою. Грошей тожі просила - більше середнього по ринку. Більше я не ходив до неї. Навички є. Виховання та поваги до клієнта - не відчув. Відгуки читав різні ( за 2020-2023р) але досить багато і негативних, в плані відношення та грубого ставлення. Якщо подобаються отакі шаблонні ботоксні каобіти з бидлуватим ставленням - welcome. Але пісюнлм іона володіє та задоволення може дати. Якщо захоче.
-
Andrte2
- Мужчина

- Отъюзано тел: 0
Привіт, був у неї десь 2 роки тому. Не варта грошей, яких просить. Суто автоматизм і ставлення таке, щоб здихатися пошвидше тебе. При тому, що я на позитиві і з повагою до жінок завжди. Може, звісно, я занадто прискіпуюсь, але відчуваю одразу оце ставлення. От з тіток подобалась Барбара, колись працювала. Шкода, вже давно десь зникла. Алла на Воздухофлотському проспекті хороше ставлення, не на відїбись, але зовнішність там така собі.ekvarion писал(а): ↑18 фев 2026, 12:01Найдено вот такое тело на хуексике !!! Кто что скажет ?
Цена вопроса :
₴5000 /час
₴8000 / 2 часа
₴20000 / ночь
-
casper_007
- Эксперт по шаболдам

- Отъюзано тел: 13
Аллочка, мля